Ledinska imena v katastrski občini Tupaliče - Roblek, Polona (Traditiones (Ljubljana), 2003)
Ledinska imena so najmanjša zemljiška imena, ki zaradi prenatrpanosti redko najdejo prostor na zemljevidih ali kartah. Živijo s prebivalci posameznih vaških skupnosti in odslikujejo njihov način življenja in miselnost
Keywords: jezikoslovje; linguistics; imenoslovje; ledinska imena; Slovenia; Slovenija