Darilo - Jernejčič, Andreja (knjige, 2024)
Darilo za čudovito osebo je izjemna, sicer sedma knjiga, avtorice Andreje Jernejčič s spoznanji, mislimi in usmeritvami, kako je vsak lahko srečen. Z napisani spoznanji ste lahko bolj samozavestni, uspešnejši, gledate na svet pozitivno, uresničite vaše cilje, hkrati pa skrbite za vas in vaše zdravje. Kako se navdušiti za šport, če niste športnik? Kako živeti zdravo, če obožujete sladice? Kako reči ne, ko mislite ne? Kako se znebiti toksičnih odnosov, najprej pa jih sploh prepoznati. Kako najti mir v sebi? Spoznajte dve najmočnejši besedi na svetu: verjamem in imeti strah. S knjigo boste še uspešnejši in hkrati bolj srečni. Knjige ja plod osebnih izkušenj avtorice, saj se je kot mati samohranilka in direktorica prebijala skozi številne izzive. Hkrati pa je čudovito in večno darilo za čudovite osebe.
Keywords: čustveni vzorci; osebnostni razvoj; samopodoba; samopomoč; Samospoznavanje; zvočne knjige