Geografija in Internet - Orožen Adamič, Milan (Geografski obzornik, 1995)
Internet je računalniška mreža, ki se širi z neverjetno hitrostjo. Za geografe in geografijo so informacije vseh vrst neprecenljivega pomena. Internet omogoča hiter dostop do njih. Predstavljenih je nekaj primerov.
Keywords: geografija; Internet