Rezultati večletnih raziskav podzemeljske favne hroščev v jami Konasnica - Kofler, Bojan (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2007)
Prispevek podaja rezultate večletnih raziskav podzemeljske favne hroščev v jami Konasnica v Dražgoški gori (severozahodni del Slovenije) v letih 1990, 1997,1999, 2000, 2001 in 2003. Najdeno je bilo šest vrst, od tega so tri vrste, Orotrechus koflerianus Daffner, 2000, Bythoxenus subterraneus Motschoulsky, 1859, in Aphaobius milleri Schmidt, 1855, za to jamo nove.
Keywords: entomologija; hrošči; jamska favna; Slovenia; Slovenija