Hilara regnealai Pârvu (Diptera: Empididae), new record for Turkish fauna with female description - Çiftçi, Mustafa Cemal (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2007)
Hilara regnealai Pârvu, 1991, je nova vrsta za turško favno in tudi rod Hilara Meigen je prvič najden v Turčiji. Podan je opis predhodno nepoznane samice.
Keywords: dvokrilci; Empididae; entomologija; favna; Turčija; Turkey