Vsaka izkušnja, ki ostane nereflektirana, je izgubljena - Vodeb Bonač, Marta (Šolsko svetovalno delo, 2012)
Supervizija kot metoda učenja iz poklicnega dela še vedno vzbuja nezaupanje. Prispevek je prikaz ilustrativne narave, ki poskuša bralko, bralca angažirati za razumevanje procesa izkustvenega učenja tudi v učiteljskem poklicu. S prepletom izkušenj izvajanja supervizije za učiteljice avtorica spregovori o razlogih za supervizijo, o osnovnih karakteristikah metode, poteka in učinkih za udeležence.
Keywords: izkustveno učenje; refleksija; stres; supervizija; učinki