Žigi Dobrajcu v slovo (1979-2010) - Lipej, Lovrenc (Annales. Series historia naturalis, 2010)
Konec julija 2010 nas je razžalostila novica o tragični nesreči našega sodelavca in prijatelja Žige, ki se je udeležil predstavitve potapljanja z uporabo rebreatherjev v Miramaru pri Trstu...
Keywords: Dobrajc, Žiga; slovenski biologi