Izvršba po uradni dolžnosti - Vuga, Tanja (Podjetje in delo, 2015)
Postopek izvršbe po uradni dolžnosti ima kar nekaj posebnosti, katerih ureditev ni dorečena. Posledica so številni zapleti v praksi, nerešena vprašanja in neenak položaj dolžnikov.
Keywords: izvršba; izvršilni postopek; sodne odločbe