Predstavitev organiziranosti študentskih športnih tekmovanj na Univerzi v Ljubljani in širše - Zovko, Vinko (Šport (Ljubljana), 2019)
Ker je študentski tekmovalni šport na Univerzi v Ljubljani iz leta v leto bolj priljubljen, v tem prispevku predstavljamo organiziranost Športne zveze Univerze v Ljubljani, ki skrbi za organizacijo tekmovanj na medfakultetni ravni. Predstavljena je tako organizacija kot tudi njena vpetost v tekmovanja na državnem in mednarodnem nivoju.
Keywords: inter-faculty competitions; medfakultetna tekmovanja; Slovenia; Slovenija; sport; Sports Association of the University of Ljubljana; student sport; students; šport; Športna zveza Univerze v Ljubljani; študentje; študentski šport; university competition; University of Ljubljana; Univerza v Ljubljani; univerzitetna tekmovanja