BRKO KUHA ZA VAS Paprikaš s hrenovkami Obarimo 4 pare hrenovk. Zrežemo jih na 4 cm. dolge kose. Pripravimo paradižnikovo omako. Dodamo 1 žličko Tomy gorčice, zre-zane hrenovke, 1 lovorjev list, malo limoni-nega soka in kozarec črnega vina ter 1 kocko sladkorja. Premešamo in kuhamo še 2 mi-nuti. Serviramo s kuhanim sladkirft zeljem. Juha s piščančevo drobovino V posodo damo piščančevo drobovino in zalijemo z vodo. Dodamo jušno zelenjavo, korenje, 1 glavico čebule, knor kocko in pustimo, da se kuha. Nato zakuhamo cmoke iz piščančevih jetrc. Jetrca na čebuli Jetrca zrežemo na tanke lističe, prelijemo z mlekom in pustimo nekaj časa stati. Na vročem olju jetrca opečemo. Čebulo drobno zrežemo in posolimo. Jetrca damo na krož-nik, popramo, posujemo s čebulo in preli-jemo s Tomy gorčico. Zapečeni rezanci s skuto Rezance kuhamo v vreli vodi. Pripravimo nadev iz 250 g pretlačene skute, 2 skode-lic mleka, 2 rumenjakov, sneg dveh beljakov in 2 žlic raztopljene masti. Rezance zmeša-mo z nadevom in pečemo v pečiei.