Systematic notes on Plecoptera: Anacroneuria proxima Klapálek (Plecoptera: Perlidae) - Stark, Bill P. (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2001)
Podajamo ponovni opis vrste Acroneuria proxima Klapálek, 1923, z opisom lektotipa samice. Vrsta Anacroneuria crenulata Jewett, 1958 je uvrščena v sinonimijo.
Keywords: Mehika; Mexico; Plecoptera; vrbnice