Benthic macroalgae as bioindicators of the ecological status in the Gulf of Trieste - Orlando-Bonaca, Martina (Varstvo narave, 2009)
Na osnovi predhodne ocene makroalg v slovenskih obalnih vodah je bilo izbranih sedem vzorčnih mest za program monitoringa...
Keywords: ecology; ekologija; Gulf of Trieste; Tržaški zaliv; Jadransko morje; Adriatic Sea; morske alge; alge; environmental protection; varstvo narave; biološki kazalci