Redescription of Microperla geei Chu (Plecoptera: Peltoperlidae) - Stark, Bill P. (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2000)
Na osnovi primerkov, ki smo jih nabrali v provinci Henan na Kitajskem, podajamo ponovni opis vrste Microperla geei Chu, 1928. Predstavljeni so znaki, na osnovi katerih to vrsto ločimo od vrste M. brevicauda Kawai, 1958.
Keywords: Plecoptera; vrbnice; zoologija; zoology