Prispevek k poznavanju favne hroščev potapnikov Slovenije (Coleoptera: Hydraenidae, Hydrophilidae) - Drovenik, Božidar (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2000)
V prispevku so zbrani podatki o razširjenosti 42 vrst vodnih hroščev iz družin Hydraenidae in Hydrophilidae v Sloveniji. 28 vrst je prvič najdenih v Sloveniji.
Keywords: favna; Slovenia; Slovenija; vodni hrošči; zoologija; zoology