Ohranjanje bogastva Kočevskih gozdov - Bertoncelj, Irena (Svet ptic, 2016)
Za trajnostno ohranjanje populacij ciljnih vrst gozdnih ptic bo treba izboljšati njihove prehranske možnosti, vzpostaviti mirne cone ter izobraziti ključne deležnike.
Keywords: Gozdne ptice; Gozdovi; Kočevska; Ornitologija