Domači kraški izrazi z Ljubljanskega barja - Pavlovec, Rajko (Geografski vestnik, 2006)
In article the karst expressions from the book Sacred things above Barje - legends and tales by Jože Likovič are stated.
Keywords: krasoslovje; terminologija; terminology; strokovna terminologija; strokovni izrazi; Slovenia; Slovenija; Ljubljana Marshes; Ljubljansko barje