Žalost, ki bledi - Rudolf, Mojca (knjige, 2025)
Ena zgodba. Ena želja. Dva pogreba. Ena skrivnost. Temačna skrivnost Irske. Po dveh letih je vedel, da tako ne bo šlo več naprej. Nekaj bo moral narediti, in to kmalu. Ko je prejel telefonski klic, ni okleval. Odločitev, ki je prej v njem samo zorela, je zdaj padla. Naredil bo to. To je edino, kar še lahko stori, da se reši podob, ki ga preganjajo. Oditi mora. In to čimprej. Družinski zdravnik Patrick se sooči z nenavadno prošnjo mladega odvetnika. George želi, da razreši skrivnost, ki tare njegovo mlado ženo Riono. Že mesec dni govori malo ali sploh ne. Ždi v temni sobi, obdaja jo le svetloba sveče. Kaj jo preganja? Ann pa se spopada z ljubosumjem. Kdo je skrivnostna ženska, s katero je videla Tima že večkrat? Še zadnje skrivnosti Irske se vam bodo odkrile v zgodbi, ki jo boste prebrali. Zgodba temelji na resničnih zgodovinskih dejstvih, ki jih morda niste vedeli. Odkrijte skrivnosti. Temačne skrivnosti Irske.
Keywords: zvočne knjige