Tisoč in ena noč. Pustolovščine ribiča Džaudara iz Kahiraha. - Frlic, Špela (knjige, 2024)
Zbirka zgodb Tisoč in ena noč so eno temeljnih del svetovne književnosti s tisočletno tradicijo. Gre za neminljive zgodbe v imenitnem prevodu Stanke Rendla, polne divjih pustolovščin, čudes in lepote, strastnih doživetij, modrosti in legend.