Šolska knjižnica v času izrednih razmer - Prebil Podpečan, Mojca (Šolska knjižnica, 2021)
V prispevku je opisano spomladansko obdobje izrednih razmer zaradi pandemije covida-19, v katerem so bile šolske knjižnice zaprte. Predstavljeno je osemtedensko nastajanje in kreiranje osnovnošolske knjižnice na spletu. Razvidne so ideje in različne spletne povezave, ki so učencem in strokovnim delavcem omogočale stopiti v svet branja s pomočjo sodobne tehnologije.
Keywords: branje; knjižnično gradivo; sodelovanje; spletne učilnice; šolske knjižnice