Classification of some reflexible edge-transitive embeddings of complete bipartite graphs - Kwak, Jin Ho (Ars mathematica contemporanea, 2019)
V članku klasificiramo nekatere refleksivne povezavno-tranzitivne orientabilne vložitve polnih dvodelnih grafov. Poleg tega klasificiramo grupe ?$Γ$?, za katere velja (i) ?$Γ = XY$? za ciklični grupi ?$X = \langle x \rangle$? in ?$Y = \langle y \rangle$?, ki zadoščata pogoju ?$X \cap Y = \{1_{Γ}\}$? in (ii) obstaja avtomorfizem grupe ?$Γ$?, ki preslika ?$x$? in ?$y$? v ?$x^{-1}$? in ?$y^{-1}$?, v tem vrstnem redu.
Keywords: complete bipartite graphs; polni dvodelni grafi; refleksivna povezavno-tranzitivna vložitev; reflexible edge-transitive embedding