BRKO KUHA ZA VAS Pita iz mesa in kiompirja: Skuhamo in oluipimo, nato pretlačimo 750 gr krompirja, poraešamo s 750 gr raoke, dodamo 1 jajce ter malo soli. Testo razdelimo na civa dela. Z enim delcnn pokrijemo pekač. Pripravimo nadev iz 30 c|r zmletega mesa in sesekljane čebule. Posoii-mo in popopramo. Cez nadev danio drugo pu-lovico testa. Na več mestih prebodemo z vi-licami, poškropimo z oljem in damo v pečic:o, da se speče. Višnjev kolač: Penasto umešamo 2 jajci, dodamo 200 yr margarine, 250 gr sladkopja, 3—4 zavitke pc-cilnega praška in 9 velikih žlic moke. Vse clo-bro premešamo in damo v namazan pekač. Po t.estu damo oprane višnje in postavimo v pe-čico. Ko je kolač pečen, ga posujemo z vani-]i sladkorjem in ga zrežemo na kvadrate. Rižota Iz piščančevih srčkov: Potrebujemo 1/2 kg srčkov, 200 gr riža, 1/2 kg očiščenega graha, 2 čebuli, 1 korenček, dve žlicd maščobe, sol, paper in 'peteršiljevo lisije. Srčke očistimo, jih operemo in zrežemo na polovico, damo jih v kozico na maščobo in drobno narezano čebulo in dušimo. Nato