Mednarodni projekt o količini in kakovosti v zdravstveni negi - Filej, Bojana (Obzornik zdravstvene nege, 2001)
Prispevek opisuje potek mednarodnega projekta o količini in kakovosti v zdravstveni negi, ki poteka v Zdravstvenem domu Maribor v sodelovanju s Katoliško univerzo iz Nijmegena in ki ga financira Zunanje ministrstvo Nizozemske MATRA. Predstavljeni so rezultati raziskave o količini in kakovostizdravstvene nege v osnovni zdravstveni dejavnosti.
Keywords: mednarodni projekti; zdravstvena nega