Uporaba vakuumske tehnike v sodobni industriji - Panjan, Peter (Vakuumist, 2000)
V prispevku opisujemo najpomembnejše primere uporabe vakuumske tehnike v sodobi industriji.
Keywords: vakuumska tehnika; postopki