Obremenjenost zraka s cvetnim prahom - Kofol-Seliger, Andreja (Naše okolje, 2024)
The pollen measurement in August 2024 was performed in Izola, Ljubljana, Lendava, and Maribor.
Keywords: alergeni; alergije; alergijske reakcije; cvetni prah