Tržno komuniciranje v konkurenčnem okolju - nujnost integriranega pristopa - Mumel, Damijan (Teorija in praksa, 1998)
Vsebina in namen prispevka zajemata tri področja: (1) prikaz sprememb v sestavi marketinškega komunikacijskega spleta, kar je posledica razvoja novih komunikacijskih orodij, (2) prikaz integriranega marketinškega komuniciranja, ki se je razvilo kot posledica neusklajenosti komuniciranja v organizacijah v konkurenčnem okolju in ( 3) primernost uporabe koncepta integriranega marketinškega komuniciranja v Sloveniji.
Keywords: marketing; trženje; konkurenca; integrirano komuniciranje; tržno komuniciranje