Hidrografske značilnosti poplav na Ljubljanskem barju - Kolbezen, Marko (Geografski zbornik, 1985)
Študija obravnava hidrografske značilnosti in zasnovanost poplav na Barju ter hidrosistem odvodnih jarkov
Keywords: floods; geografija; geography; hidrologija; hydrology; Ljubljana Moor; Ljubljansko barje; poplave