Simplicial arrangements revisited - Grünbaum, Branko (Ars mathematica contemporanea, 2013)
Članek podaja nadaljni razvoj in ilustracije rezultatov iz kataloga znanih trikotnih ureditev premic v realni projektivni ravnini B. Grünbaum, A catalogue of simplicial arrangements in the real projective plane, Ars Mathematica Contemporanea 2 (2009), 1-25 in majhnih trikotnih ureditev psevdo premic B. Grünbaum, Small unstretchable simplicial arrangements of pseudolines, Geombinatorics 18 (2009), 153-160.
Keywords: geometrija; geometry; konfiguracije; matematika; mathematics; simplicial arrangement