Priporočila in smernice za izboljšanje stanja šolskih športnih dvoran - Bučar Pajek, Maja (Šport (Ljubljana), 2013)
V prispevku predstavljamo priporočila in smernice za izboljšanje stanja šolskih športnih dvoran v Sloveniji, ki smo jih pripravili na podlagi izsledkov raziskovalnega projekta Analiza šolskega športnega prostora s smernicami za nadaljnje investicije, slovenskih dokumentov, ki opredeljujejo šolske športne dvorane in dejavnost v njih, ter nekaterih tujih smernic in standardov.
Keywords: management športnih objektov; school; smernice; sport; šola; šport; športna dejavnost; športna vzgoja; telovadnica; učno okolje