Camino - Krepek, Anton (knjige, 2026)
Knjiga je opis romarske poti Camino, kamor se je avtor Toni podal za zahvalo, ker je njun otrok prebolel raka in je eden od Junakov 3. nadstropja - knjiga je poklon vsem njim. Kljub težki preizkušnji pa zna Toni nasmejati, najti dobro in res uživati sleherni dan tega življenja. Zato je tudi v knjigo vnesel lahkotnost in humor.
Keywords: Krepek, Anton; Rak (medicina); V leposlovju