Novosti v študiju geodezije - Vodopivec, Florjan (Geodetski vestnik, 1994)
Podan je kratek pregled dosedanjega univerzitetnega študija geodezije v Ljubljani. Opisane so smernice in izhodišča za univerzitetni in visoki študij geodezije
Keywords: geodesy; geodezija; surveying university study; študij geodezije