Polimerni kompoziti - Žigon, Majda (Kovine zlitine tehnologije, 1996)
Prispevek podaja kratek pregled polimernih kompozitov, posameznih vrst armatur in polimernih matric ter njihove značilnosti.
Keywords: polimerni kompoziti; armature; mehanske lastnosti