O slovarskem prikazu slovenske vezljivosti - Žele, Andreja (Jezik in slovstvo, 2001)
Prispevek opozarja, katera teoretična izhodišča vezljivosti morajo biti izdelana in upoštevana pri zasnovi slovarja slovenske vezljivosti. Praktični prikaz daje tudi možnost za nadaljnje pripombe in izboljšave pri slovarski predstavitvi slovenske vezljivosti.
Keywords: Slovene; slovenščina; leksikografija; lexicography; vezljivost; verb; glagol; samostalnik; pridevnik