Quid nunc - Stanonik, Bojan (Geodetski vestnik, 1998)
V prispevku je prikazana potreba po uporabi znanj in veščin managementa tudi v javni/državni upravi. Tako je treba predvsem v uporabi načel t.i. novega upravljanja javnega sektorja iskati možnosti in priložnosti za razvoj (tudi) geodezije v smislu širše družbene veljave, kar lahko predstavlja tudi delni odgovor na vprašanje Quid nunc (kako naprej?)
Keywords: geodezija; management; upravljanje