Dendrokronološke raziskave na kolišču ! Založnica in Parte - Čufar, Katarina (Arheološki vestnik, 1997)
Prispevek obravnava dendrokronološke raziskave na poznoeneolitskih koliščarskih naselbinah Založnica in Parte na Ljubljanskem barju.
Keywords: archaeology; arheologija; arheološke najdbe; chronology; kronologija; Ljubljana Marshes; Ljubljansko barje; naselbine; Parte; raziskave; Založnica