Prispevek k poznavanju hroščev poddružine Apioninae v Sloveniji (Coleoptera: Curculionidae) - Furlan, Vincenc (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2002)
V prispevku so objavljeni novejši podatki o pojavljanju hroščev poddružine Apioninae (Curculionidae) v Sloveniji. Avtor jih je v Sloveniji našel 81 vrst.
Keywords: Coleoptera; favna; hrošči; Slovenia; Slovenija