Časovne predpostavke in vsebina zahtevkov naročnika v primeru nepravilne izpolnitve podjemne in gradbene pogodbe v slovenski ureditvi - Vlahek, Ana (Pravni letopis, 2012)
The article analyzes the remedies set out in Slovene legislation to which the client may resort if an obligation undertaken by a construction or other services contract is not performed by the service provider.
Keywords: civil engineering; gradbeništvo; podizvajalske pogodbe; pogodbe; pogodbeno pravo