Glagoli z oslabljenim pomenom v Slovarju slovenskega knjižnega jezika - Godec Soršak, Lara (Slavistična revija, 2013)
Na osnovi tega in analiziranih primerov smo izdelali tipologijo glagolov z oslabljenim pomenom in oblikovali merila za določanje oslabljenopomenske rabe glagolov.
Keywords: dictionary; glagol; grammar; jezikoslovje; language sciences; linguistics; slovar; Slovar slovenskega knjižnega jezika; Slovene; slovenščina; slovnica; verb