Iracionalnost krožne konstante - Razpet, Marko (Obzornik za matematiko in fiziko, 2009)
The irrationality of the circular constant is proven by using some simple facts of the real and complex calculus.
Keywords: iracionalna števila; matematika; mathematics; števila; transcedentna števila