Hišna imena v vaseh Ježica, Savlje, Kleče, Mala vas in Stožice - Ramovš, Mirko (Traditiones (Ljubljana), 1999)
Prispevek obravnava in navaja hišna imena petih vasi ljubljanskega Posavja, ki so danes del Ljubljane in izgubljajo naravo kmečkih naselij, z njo pa tudi značilne posebnosti materialne in duhovne kulture
Keywords: jezikoslovje; linguistics; Slovene; slovenščina; hišna imena