Proizvodnja brez napak v avtomobilski industriji - Rotovnik, Andrej (Ventil (Ljubljana), 2007)
Proizvodnjo brez napak v avtomobilski industriji lahko dosežemo z zanesljivimi procesi, sistemi za preverjanje, postopki kodiranja, preventivnim vzdrževanjem in varovalnimi sistemi. Omron laserski senzorji, vision sistemi, matrična koda, varnostni elementi in sistemi so enostavne rešitve za kompleksne procese.
Keywords: automotive industry; avtomobilska industrija; napake; proizvodnja; zagotavljanje kvalitete