Dodatne projekcije (cleveage, tangencialna projekcija, slikanje vsadkov, moška dojka) - Kokot, Andreja (Radiology and oncology (Ljubljana), 2001)
V prispevku so opisana specialna slikanja, ki jih uporabljamo pri mamografijah. Mednje sodijo: cleavage, tangencialna projekcija, slikanje vsadkov in moške dojke. Z natančno tehnično izvedbo teh preiskav marsikdaj lahko rešimo nadaljno diagnostiko in operativno obdelavo.
Keywords: Breast implants; diagnostika; dojke; Mammography; mamografija; Mastectomy; Methods; Technology, radiologic