Zanimivosti in novosti v favni sneženk (Coleoptera: Cantharidae) Slovenije - Drovenik, Božidar (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2001)
V prispevku so zbrani podatki o razširjenosti 75 vrst hroščev sneženk (Cantharidae) v Sloveniji, prisotnost 32 vrst v Sloveniji je prvič objavljena.
Keywords: favna; hrošči; Slovenia; Slovenija; zoologija; zoology