A contribution to the fauna of Neuroptera (Insecta) of the Kahramanmaraş province, Turkey - Ari, Ismail (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2015)
Primerki mrežekrilcev so bili zbirani med junijem in septembrom v letih 2010 - 2014 v provinci Kahramanmaraş, Turčija. Zbrani primerki so bili določeni in pripadajo 34 vrstam, 22 rodovom in 7 družinam, kar je 16 odstotkov števila nevropteroidov, zabeleženih v Turčiji. Prisotnost sedmih vrst, predhodno zabeleženih v območju, med terenskim delom ni bila potrjena. 22 vrst je prvič zabeleženih v favni mrežekrilcev Kahramanmaraşa.
Keywords: fauna; Kahramanmaraş; mrežekrilci; Neuroptera; Turčija; Turkey