Mythical discoveries, utopian spaces and post-socialist culture - Erjavec, Aleš (Filozofski vestnik, 1993)
Avtorja predstavita različna dojemanja bivših socialističnih dežel, kot se porajajo v različnih kulturnih in političnih okvirih
Keywords: Amerika; art; culture; Europe; Evropa; kultura; postsocializem; umetniki; umetnost