Urarska delavnica mojstra Jožeta Praznika - Dular, Andrej (Etnolog. Nova vrsta (Ljubljana), 1998)
Članek govori o novi pridobitvi (urarski delavnici) Slovenskega etnografskega muzeja v letu 1998 in o življenjski poti urarja Jožeta Praznika
Keywords: Praznik, Jože, 1919-1998; urarstvo; urarji; Črnuče; Slovenia; Slovenija; biografije