Klub alumni Pravne fakultete v Ljubljani - Koritnik, Boštjan (Pravnik, 2017)
Prispevek je poročilo z občnega zbora društva Klub alumni Pravne fakultete v Ljubljani, ki združuje diplomante Pravne fakultete Univerze v Ljubljani. Izvoljeno je bilo novo vodstvo, na čelu z novim predsednikom - profesorjem na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani dr. Janezom Kranjcem.
Keywords: association; društva; poročila; pravne fakultete