Novo v poznavanju repertoarja starejših muzikalij cerkvene glasbe v Sloveniji - Škrjanc, Radovan (De musica disserenda, 2008)
Prispevek dopolnjuje že objavljeni pregled in analizo repertoarja starejših muzikalij cerkvene glasbe v Sloveniji z izsledki raziskave več pred kratkim odkritih not iz 18. stoletja, ki so bile nekoč del arhiva ljubljanske stolnice.
Keywords: glasba; music; 18.st.; cerkveni repertoar; stolnice; Ljubljana; Slovenia; Slovenija