Puhlice in dejstva - Čuk, Ivan (Šport (Ljubljana), 2023)
V drugi številki revije Šport letnika 2022 mi je izredni profesor dr. Silvo Kristan posvetil cel članek, v katerem odgovarja na moje misli in besede iz članka »Slovenec sem in kdo je več?«, objavljenega v prvi številki revije Šport letnika 2022. Dr. Kristanu se zahvaljujem za pozornost, vendar mu v imenu natančnosti in resnice pač moram odgovoriti.
Keywords: šport; športna kultura; telesna dejavnost; telesna kultura; zgodovina