Skavt Peter - Milčinski, Fran (knjige, 2026)
Pisatelj z duhovitim in rahlo ironičnim pogledom opisuje dogodivščine svoje družine, v katerih izstopa skavt Peter s svojo neizprosno “logiko” in zvestobo pravilom. Topla in zabavna knjiga, ki skozi vsakdanje prizore razkriva, kako otroški svet vidi stvari povsem drugače kot odrasli.
Keywords: Skavti; V mladinskem leposlovju