Metodološki zvezki (Metodološki zvezki, 2004)
Metodološki zvezki so znanstvena revija, ki jo izdaja Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani. Revija je v angleškem in slovenskem jeziku, izhaja dvakrat letno in je na voljo tudi v elektronski obliki.
Keywords: Družbene vede; Metodologija; statistika